Oferte speciale cazare pe litoral 2017
     
 
ID Anunţ:
Unde merg ?
... şi mai exact...
Cuvinte cheie:
alternativ
...toate anunturile 
 

Termenii de utilizare a serviciului  www.cazare-particulari.ro


         Pentru o buna functionare a serviciului www.cazare-particulari.ro toti membrii site-ului (unitate de cazare, agentie de turism, rent-a-car) trebuie sa accepte termenii si conditiile de functionare ale acestui serviciu, conditii enumerate mai jos:

Pentru utilizatorii inregistrati care depun anunturi

• Completand formularul anuntului sunteti de acord ca informatiile trimise (text si imagini) sa fie afisate pe
www.cazare-particulari.ro
• Toate anunturile depuse in site vor trebui sa contina informatii precise. Orice modificare a ofertelor trebuie operata in cel mai scurt timp si in anunturile depuse in cadrul site-ului astfel incat potentialii clienti sa fie cat mai bine informati.
• Orice reclamatie din partea unui utilizator al site-ului referitoare la un anunt sau la drepturile de autor asupra informatiilor introduse de catre o unitate de cazare, agentie de turism, rent-a-car si postate pe
www.cazare-particulari.ro va fi adresata direct celui care a postat anuntul si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.

 

Pentru utilizatorii site-ului www.cazare-particulari.ro

www.cazare-particulari.ro nu este responsabil pentru continutul informatiilor din cadrul anunturilor introduse de catre unitati de cazare, agentii de turism, rent-a-car, responsabilitatea pentru informatiile continute in anunturi revine exclusiv utilizatorului care le-a postat. Prestatorul doar pune la dispozitia Beneficiarului un spatiu de reclama administrat de Beneficiar insusi printr-un Cont de Administrare (nume+parola), Beneficiarul fiind singurul raspunzator de informatiile afisate in pagina proprie, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism, drepturile de autor ale unei terte persoane sau publicitate falsa;
• Toate informatiile continute in serviciul
www.cazare-particulari.ro sunt proprietatea firmei Web Vision SRL si a clientilor acesteia. Orice folosire a informatiilor continute de site fara acordul scris al acestei firme si al clientului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor.

      

       NOTA: www.cazare-particulari.ro nu verifica veridicitatea anunturilor, a datelor text si a imaginilor postate.

 
Utilizator
Parolă
alternativ
Recuperare parola
Inregistrare
 

Cazare la marecazare particulari 2016

© 2008-2015 Cazare Particulari - Toate drepturile rezervate.

 Design & programare DatagramTermeni si conditii
Pagină generată în 0.024 secunde